tisdag 29 september 2015

Carl Icahn utfärdar varning i ny video

Scrolla ner på hemsidan så finner ni videon "Danger ahead".  Saknar man specialintresse för amerikansk skattepolitik bör man hoppa över 02.00- 05.40 (rekommenderas för majoriteten). 

http://carlicahn.com/

Denna länken rekommenderas för de individer som tror att "bubblor" är osynliga.

2 kommentarer:

 1. Tackar för det , hade inte sett den bara hört om den, intressant fast jag har lite svårt att förlika mig med att han nästan pushar fram D T.
  Hur som helst så undrar jag, vad som händer när det händer, hur ska man agera, sitta med pengar i madrassen och vänta på big bang lockar inte heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Ingen expert på amerikansk politik)

   Man kan tycka vad man vill om Trump, men man bör också se det ur Icahns perspektiv. I USA är politiken relativt låst och en enda stor sörja, USA skuldtakt illustrerar idiotin. Icahn är uppenbarligen väldigt trött på politiker klassen och vill ha in någon utifrån som kan röra om i grytan.

   Carl Icahn menar att så fort det uppstår några problem i den amerikanska ekonomin (ny recession osv.) kommer diverse bubblor spricka. Frågan blir hur länge man kommer vänta på big bang, är big Bang pågående eller anländer först om något år? MIn uppfattning är klar om än ej huggen i sten, förändras faktan förändras min åsikt.

   Radera