tisdag 1 augusti 2017

Resultatet av migrationspolitiken allt mer tydligt

(Detta är ett sådant där rasistiskt inlägg som återkommer med jämna mellanrum på bloggen. Om man är känslig så kan man läsa något på en mer lämplig nivå, samt återkomma senare. Jag skriver om det jag tycker är intressant för då går inläggen snabbt att skriva. På börsen är det intet nytt förutom att riskerna är förstås relativt stora och dollarn kan komma att ha stor inverkan. Därav har jag köpt en mindre negativ position mot dollarn som hedge, framgår i tidigare inlägg. 

Föredrar man att läsa om börsen så rekommenderar jag starkt Howard Marks senaste "memo", där han uppmuntra till allmän försiktighet kring börsen.

Annars på börsen intet nytt.)


2 decennier av felaktig invandringspolitik ger först sitt resultat nu. Samhället är som sagt robust och en felaktig policy kan drivas väldigt långt innan samhället börjar ta märkbar skada. Samma sak kan sägas kring västvärldens monetära politik (primärt USAs) som varit felaktig i snart 20 år och än så länge endast lett till några år av recession. 

En polare som av någon anledning är bosatt i Värmland, där ingen sund människa vill bo, har till och med börjat detektera problem i sitt närområde.


Krysset markerar ödemarken som kallas "Värmland"


Nedan följer lite uppgifter från en relativt liten stad i Värmland

Och då polisen havererat så börjar det uppstå lite intressanta situationer:


I en insändare i lokaltidningen bjöds på högkvalitativ humor:Det har byggts upp en etnisk underklass i Sverige som börjar påminna mer och mer om den i USA:Delar av denna etnisk underklass börjar även ta efter de svartas kultur i USA. Om man vill ha ett mer visuellt exempel på detta kan man se 5 sekunder på denna videon:

https://www.youtube.com/watch?v=8LbatbHqCfc&t=1m5s

Sedan är förstås killarna i ovanstående video långt mindre tuffa i verkligheten än de är på video. Det är småkids med vapen och attitydproblem, vilket man ganska snabbt konstaterar om man har och göra med sådana "kravallungar". De är dock oberäkneliga, stolta och har lätt att ta till våld, med andra ord en explosiv kombination.

(Vissa etniska grupper i samhället har en markant sämre profil rörande graden av kriminalitet och arbetslöshet än exempelvis etniska svenskar eller bosnier.

Kan man inte skilja på enskilda individer och grupp genomsnitt så bör man fråga sig var ens begåvningsnivån ligger. Dock kan man hävda att en del grupp genomsnitt (afghaner, somalier, romer) är så dåliga att man i hög grad kan göra antagande om enskilda individer. Dessa antagande får sedan mer eller mindre bekräftas när man har samröre med individen.)

Men de som bor i  Värmland kan kanske med lite tur se framemot samma form av nyår som firas i delar av Malmö. Nedanstående är från möllevången vid södervärn i Malmö. Malmö är förstås i regel inte en krigszon, förutom nyår då.


https://www.youtube.com/watch?v=_xvWVHF68qA


Man hör till och med de obligatoriska skriken, som om en bilbomb gått av i land X.

http://www.youtube.com/watch?v=_xvWVHF68qA&t=2m17s

5 kommentarer:

 1. Bra inlägg, förstås helt befängt att påstå rasism vid genomlysning och kritisk analys av rådande samhällsproblem. Likväl som Google kan ha genomgående bättre företagskultur och mer välutbildade anställda, kan olika samhällskohorter från olika kulturer i varierande grad vara under- eller överrepresenterade vid ex.v. raketattacker och stenkastning mot blåljuspersonal.

  Det finns i Sverige en alldeles för stor bajsnödighet beträffande detta. Även om den alltmer är övergående, lever den ännu kvar (jag skulle för de flesta av mina vänner/bekanta inte våga citera brottsstatistik och invandring).

  Ditt inlägg gör det svårare för människor att behålla skygglapparna på, så för det ska du ha stort tack. Skriver bra, det gör du också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. kombination av bajsnödighet och att segregationen är så pass stor att många inte ser några "problemområden" bidrar till en verklighetsfrånvänd debatt. Om man bara bor i rätt område och inte ser några av problemen som förekommer så är det förstås lätt att vara "en god människa" och tala gott om invandringen osv. "Som god människa" blir det även lätt att slå ner på oliktänkande.

   tackar för orden.

   Radera
 2. En del verkar ju vara helt blinda när det gäller utvecklingen.
  Tyvärr är det nog redan försent för Sverige går nog inte vända skutan.
  Håller på se mig om efter ett nytt land att bosätta mig i Ungern,Polen eller någonstans i Baltikum kanske där planerar jag att sköta mig inte mörda stjäla våldta kasta sten bränna bilar eller stjäla.
  Tänker sköta mig och bidra till samhället dock är nog språket ett problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. samhället är relativt robust och kommer klara även detta, är min tro.

   Sverige har sina problem idag men kommer fortsatt vara ett av världens bästa länder. Med överflödet har dock kommit en slapphet som gestaltat sig i form av: rubbad migrationspolitik, vansinnig feministisk utrikespolitik och fokus på icke frågor som könsneutral toaletter. Det är min tro att det går att vända, och inom överskådlig tid kommer Sverige fortsatt vara ett fantastisk land, om än med något lägre levnadsstandard relativt andra länder och med förhöjd spänning mellan olika grupperingar.

   Radera
 3. Kötü derecede ihtiyaç duydukları maddi yardımı almayı düşünüyor musunuz?
  Bugün meşru bir kredi nasıl alacağınızı düşünüyor musunuz?
  Kendi işini kurmayı düşünüyor musun?
  Ödemek için borçlarınız mı var? Okul ücretlerinizi ödemek istiyor musunuz?
  Faturalarınızı ödemek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı?
  Bu, arzularınıza ulaşmak için sizin şansınızdır, Size her türlü kredi ile yardımcı olabiliriz.
  Kredi Kredileri, İşletme Kredileri ve Öğrenci Kredisi, Şirket Kredisi?
  Özel kredi. Her çeşit veriyoruz
  Daha fazla bilgi için% 2 faiz oranlı krediler
  Bize E-posta ile ulaşın {fhacyberservices@gmail.com}

  Borçlular Bilgi:

  Kredi miktarı:
  Borçlular Ad ve Soyad:
  Borçlu iletişim bilgileri:
  Ülke ve Eyalet:
  Kent:
  Uyruğu:
  Kredi finansmanı:
  Kredi süresi:
  Medeni hal:
  Yaş:
  Seks:
  Aylık gelir:
  E-posta ile: fhacyberservices@gmail.com
  Telefon Numarası: +1903) 493-9097
  Bay Tony Rock
  Genel Danışman

  SvaraRadera